Başkan Çöl’den hoş geldin bebek ziyaretleri

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, “Hoş Geldin Bebek” ziyaretleri kapsamında belediye personellerinin yeni doğan evlatlarına hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

İlçeler 25.10.2021 16:52:00 0
Başkan Çöl’den hoş geldin bebek ziyaretleri

Yeni doğan bebeklerimize sağlıklı ve uzun ömürler dileyen Başka Mustafa Çöl, anne ve babalarına hayırlı olsun dileklerinde bulunarak kendilerine Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan hediyeleri takdim etti.

Burada bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl; “Göreve geldiğimiz günden bu zaman kadar geçen sürede hayata geçirdiğimiz “Hoş geldin Bebek” projesiyle birçok ailemizle gönül köprüleri kurmaya devam ediyoruz. Bu bağlamda Sandıklı Belediyemizdeki personellerimizin yeni doğan evlatlarını ziyaret ederek ilk hediyelerini verip bahtlarının açık olması dileklerinde bulunduk.

Ben bu vesileyle, yeni anne babalarımıza ya da ikinci veya üçüncü kez bu zevki tadan ailelerimize yavrularını analı, babalı büyütmelerini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, mutluluklarına ortak olmanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden aileler Başkan Mustafa Çöl’e bu nazik ziyareti ve kendilerini unutmadıkları için teşekkür ederek, kendisine işlerinde kolaylıklar dileklerinde bulundular.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 87,5
Hayır
% 12,5
  • Perşembe 20.6 ° / 6.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli