Olgun: “Benim vekilliğimde hiçbir şey eskisi gibi olmayacak”

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Av. Hakan Şeref Olgun İnternet Medya Birliği’nde Dilek Tür’ün moderatörlüğünde Neler Oluyor? programına konuk oldu.

Siyaset 22.03.2023 02:43:00 0
Olgun: “Benim vekilliğimde hiçbir şey eskisi gibi olmayacak”

Afyonkarahisar’ın sorunlarının ve milletvekili olması durumunda Olgun’un Afyonkarahisar için yapacakları konuşuldu. 

Olgun sorular karşısında “Ben değişik bir vekili olacağım. Benim vekilliğimde hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Her şeyden önce vatandaşlarımıza ulaşılabilir bir vekil olmayı taahhüt ediyorum. Benim insanlarla kavga etmeye vaktim yok. Afyonkarahisar’a hizmet en büyük gayem. Büyük hedeflere ulaşmak için küçük hedeflerde başarılı olmak gerekiyor” ifadelerine yer verdi.

Afyonkarahisar’ın en büyük sorunlarından birinin tanıtım eksikliği olduğunu vurgulayan Olgun; “Bir şehrin ulaşılabilirliği ne kadar kolaysa tanıtımda da o kadar başarılı olur. Örnek vereyim üç ilin gönlünü almak için bir havaalanı açıldı. Ama bir ilin ulaşımını bile sağlayamıyor” dedi.

Gençlere ulaşmakta en kolay yolun sosyal medya olduğunu vurgulayan Olgun Afyonkarahisar’da gençlere yönelik konser, etkinlik ve festivallerde eksiklikler olduğunu dile getirdi. Afyonkarahisar’da kültür sarayı eksiliğini vurgulayan Olgun: “Gençler sadece kafelerde oturarak zaman geçirmesin öncelikle ilimizin bir kültür sarayına ihtiyacı vardır. İnşallah milletvekili olursam ve benim gençler adına ilk takip edeceğim konu kültür sarayıdır” dedi.

Programın tamamını aşağıdaki YouTube linkinden izleyebilirsiniz.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Çarşamba 19.5 ° / 6.4 ° false
  • Perşembe 18.9 ° / 7 ° false
  • Cuma 26 ° / 11.3 ° Güneşli