Şemseddin Yasan: “Teklif gelirse AK Parti’den milletvekili adayı olurum”

Afyonkarahisar Kent Konseyi Başkanı Şemseddin Yasan İnternet Medya Birliği’nde Dilek Tür’ün moderatörlüğünde Neler Oluyor? programına konuk oldu.

Gündem 9.03.2023 20:39:00 0
Şemseddin Yasan: “Teklif gelirse AK Parti’den milletvekili adayı olurum”

Neler Oluyor? programında soruları yanıtlayan Afyonkarahisar Kent Konseyi Başkanı Şemseddin Yasan “bir teklif gelmesi durumunda milletvekili adayı olabilirim” dedi.

Kent Konseyi’nden depremzedelere psikolojik destek

Ülkemizi sarsan deprem felaketinin ardından Afyonkarahisar Kent Konseyi’nin depremzedelere yönelik gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Yasan: “gıda temizlik malzemesi kıyafet gibi ihtiyaçların dışında görüştüğüm psikologlarla iş birliği yaparak psikolojik terapi içinde depremzedelere destek veriyoruz. Bunu gönüllü psikologlar vasıtasıyla sağlıyoruz” ifadelerine yer verdi. 

“Kentsel dönüşüm sorununu Kent Konseyi olarak biz çözeriz”

Afyonkarahisar’ın en büyük sorununun iletişim olduğunu vurgulayan Başkan Yasan: “hem muhalif kesim hem de iktidar tarafı iletişim konusunda kendilerini kapatıyor. İlimizin en büyük sorunu iletişimdir. Afyonkarahisar Mısri Mahallesi’nde gerçekleştirmesi düşünülen kentsel dönüşüm projeside halka anlatılamadığı ve halkın taleplerine yeterince cevap verilmediği için rafa kaldırılmak zorunda kaldı. Muhalefet halkı kışkırttı fakat iktidar kanadı da halka anlatımda eksik kaldı. Bizler kent konseyi olarak kentsel dönüşümde daha ön planda yer alsaydık sorunu çözerdik. Kentsel dönüşüm noktasında kent konseyi sorunları çözer halka iner” dedi. 

“Teklif gelirse AK Parti’den milletvekili adayı olurum”

Siyasetle ilgili olarak soruları yanıtlayan Başkan Yasan: “Kent Konseyi Başkanı olarak tarafsızlık ilkesine bağlı hareket eden biriyim. İnsanlar arasında ayrımcılık yapmam. Fakat Şemseddin Yasan olarak ise bende AK Parti’de bir fiil yer almış birisi olarak illaki bir düşüncemiz vardır. Afyonkarahisar’da çok değerli vekillerimiz var hem muhalefet hemde iktidarda fakat halkı anlamak noktasında eksik kalabiliyorlar. Milletvekilleri telefonlarını kapatmamalı halk istediğinde ulaşabilmeli. Eğer bir teklif gelirse milletvekili adayı olurum. Fakat ben görüş olarak AK Parti dışında başka bir partide siyaset yapamam” ifadelerine yer verdi. 

Programın tamamını İnternet Medya Birliği Youtube kanalından izleyebilirsiniz.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Perşembe 18.9 ° / 7 ° false
  • Cuma 26 ° / 11.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 26.9 ° / 15.1 ° Güneşli