Yurdunuseven: “Biz hazırız siz neredesiniz?”

AK Parti Afyonkarahisar İl Teşkilatı önceki gün tüm teşkilatlarıyla Hatay’a çıkarma yapan AK Parti heyeti Kırıkhan’da bütün mahalle ve köyleri ziyaret ederek eksikleri giderdi.

Siyaset 23.02.2023 19:48:00 0
Yurdunuseven: “Biz hazırız siz neredesiniz?”

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay yürütme ve yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve yönetimleri, milletvekili İbrahim Yurdunuseven, ilçe başkanları, belediye başkanları, il genel meclis başkanı Burhanettin Çoban, il genel meclis üyeleri ile birlikte dün Hatay Kırıkhan’a çıkarma yaptı. Eksikleri tespit edip ilçeye dönen Uluçay 56 köy 17 mahallede yardım faaliyeti yaptı. 

Kurdukları çadır kentleri birbiri inceleyen ve ziyaret eden AK Parti heyeti depremzedeleri geçmiş olsun ziyaretinde bulunurken buradaki eksiklikleri de giderdi. Özellikle çocuk ve yaşlılarla ayrı ayrı ilgilenen Başkan Uluçay ve beraberindeki heyet yaşlıların hayır dualarını aldı. 

Yurdunuseven: Millet ittifakına seslendi; “Siz neredesiniz?”

Kırıkhan programında bir açıklama yapan AK Parti Afyonkarahisar milletvekili İbrahim Yurdunuseven şöyle konuştu; “Depremin ikinci gününden itibaren başlamış olduğumuz çalışmalarımıza bugün de kaldığımız yerden devam ediyoruz. İnşallah bundan sonraki çalışmalarımızı artırarak devam edeceğiz. Bugün genel merkezimizin talimatıyla il başkanımızın önderliğinde milletvekili olarak, gençlik kolları, kadın kolları, il genel meclis başkanımız, tüm teşkilatımızla belediye başkanlarımızla bugün Kırıkhan’da tarama yapıyoruz. 56 köy, 17 mahallede tarama yaptık. Eksikleri tespit edip anında tedarik sağlıyoruz. İnşallah bu çalışmalarımız devam edecek. Bugün aynı zamanda bütün illerde AK PARTİ teşkilatları aynı faaliyeti gerçekleştiriyorlar. Biz her zaman söylediğimiz gibi Allah bu devlete ve millete zeval vermesin. Bu millet necip bir millet. Buraya gelip de günübirlik ya da yarım gün gelip ziyaret eden sözde millet ittifakı başkanları vekilleri bir şey söylemek istiyorum; Öyle gelip gidip bakıp gitmek olmuyor. İnsanlar burada yaşamaya devam ediyor insanlara dokunmak, insanların yaralarına merhem olmak için biz hazırız peki siz neredesiniz?”

 


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Pazartesi 25.4 ° / 12.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 27.4 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 26.9 ° / 13.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı