Yurdunuseven; “Sanatını icra edenlerin yanında olmak boynumuzun borcudur”

AK Parti İnsan Hakları Başkan Yardımcısı, Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven'in hafta sonu Afyonkarahisar'da düzenlemiş olduğu ziyaretlerle ilgili yazılı basın açıklaması gerçekleştirdi.

Siyaset 18.01.2022 00:39:00 0
Yurdunuseven; “Sanatını icra edenlerin yanında olmak boynumuzun borcudur”

Yurdunuseven açıklamasında; "Vefanın, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin partisi olan AK Partimizin mensubu olan her dava arkadaşımız gibi bizlerde tek devlet, tek vatan, tek bayrak, tek millet şiarıyla ve aralıksız hizmet anlayışıyla çalışma, istişare ve incelemelerimize ara vermeden devam ediyoruz. Her bir vatandaşımızın, her bir kurum ve kuruluşun taleplerine ve ihtiyaçlarına kulak veriyor ve aramızdaki bağları daima korumak için çabalıyoruz. Biliyoruz ki bizler birlik ve beraberlik içinde oldukça aşamayacağımız engel yok.

Yine bu minvalde AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığımızda mobilya sektörünün emekçileriyle bir araya gelerek sektörün ihtiyaç ve taleplerine kulak verdik. Şehrimizde üreten ve sanatını icra eden herkesin yanında olmak bizim boynumuzun borcudur. Yine il başkanlığımızda bir araya geldiğimiz ilçe başkanlarımız ve il seçim işleri başkanımızla AK Parti Afyonkarahisar Teşkilatı olarak belirlediğimiz hedefler doğrultusunda yürüteceğimiz çalışmalar üzerine istişarelerde bulunduk. AK Parti istişarenin partisidir. Her konuda milletimize en yakın olan teşkilat mensuplarımızla istişarelerde bulunuyor ve çalışmalarımıza yön veriyoruz. Şehrimiz ve ülkemizin bugünü ve geleceği için çalışan Yeşilay Afyonkarahisar Şubesi'ni Milletvekilimiz Ali Özkaya ile ziyaret ederek Şube Başkanı Dr. Yusuf Gökçe ve Yeşilay ekibinden yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi aldık. Ensar Vakfı ve Hisar Eğitim, Araştırma Derneği'nde yönetimle bir araya gelerek faaliyetleri üzerine değerlendirmelerde bulunduk. Hep söylediğimiz gibi şehrimizin ve ülkemizin yararına bir çivi çakan herkesin yanındayız” ifadelerine yer verdi.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 87,5
Hayır
% 12,5
  • Perşembe 20.6 ° / 6.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli