Zabıta Müdürü Çelik ve ekibinden İnternet Medya Birliği’ne ziyaret

Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürü Taner Çelik, ekibi ile birlikte İnternet Medya Birliği’ne bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Yaşam 18.01.2022 18:28:00 0
Zabıta Müdürü Çelik ve ekibinden İnternet Medya Birliği’ne ziyaret

Ziyarette, Afyonkarahisar Zabıta Amirliği’nin, son dönemde yaptığı çalışmalarla ilgili, karşılıklı fikir alışverişi ve istişarede bulunuldu. Zabıta Müdürü Taner Çelik, kendilerine verilen görev ve yetkiler çerçevesinde, ellerinden geldiği kadar, Afyonkarahisar’ın huzuru ve refahı için çalıştıklarını ifade etti.

Sürekli gece, gündüz Afyonkarahisar içerisinde ve mahallelerinde yaşanan, sorunların çözüm noktasına kavuşması açısından, 24 saat esasına göre görev yaptıklarını ifade eden Çelik, basının da kendilerine gerek telkin, gerekse yapılan haberler konusunda, önemli bir yer teşkil ettiğinin altını çizdi.

İnternet Medya Birliği Dönem Başkanı Saadettin Ulusoy’da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her zaman Afyonkarahisar’ın kolluk kuvvetlerinde, yer alan zabıta ekiplerinin önemli ve meşakkatli bir görev yürüttüğünü, yapılan bu zorlu görevde, başarılar dilediğini ifadelendirdi.

Afyonkarahisar Zabıta Müdürü Taner Çelik’in yanı sıra ziyarete, Ruhsat Şefi Mehmet Uluçay, Zabıta Amiri Resul Erkmen, Zabıta Komiseri Ekrem Ergin, Zabıta Ünal Bozkurt, katıldı. Ziyarette, İnternet Medya Birliği Dönem Başkanı Saadettin Ulusoy’un yanı sıra, birlik üyelerinden İsmail Ögeday, Soner Gürsan, Dilek Tür ve Muhittin Çekdemir hazır bulundu.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdirildi.


Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 87,5
Hayır
% 12,5
  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.7 ° Güneşli