CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Afyonkarahisar Belediyesi’ni ziyaret etti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Afyonkarahisar’ın ilk kadın Belediye Başkanı olan Başkan Burcu Köksal’ı tebrik etti.

Onaylı Randevu Dönemi İle Hizmet Kolaylaşıyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, MHRS'de başlatılan onaylı randevu sistemi ile sağlık hizmetlerinin kolaylaşacağını duyurdu.

Düğünde Tabanca İle Genel Güvenliği Tehlikeye Sokan Şahıslar Tespit Edildi

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, Çay İlçesi'nde düğünde tabanca ile havaya ateş eden ve genel güvenliği tehlikeye atan şahısların kimliklerini tespit etti.

Afyonkarahisar'da Siber Suçlarla Mücadele: Aranan Şahıs Yakalandı

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bilişim sistemleri kullanarak nitelikli dolandırıcılık suçundan aranan bir şahsı yakalayarak cezaevine teslim etti.

Büyük Miktarlarda Kaçak Malzeme Ele Geçirildi!

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, merkezde bir işyerinde gerçekleştirdikleri operasyonda büyük miktarda kaçak malzeme ele geçirdi.

Afyon'da Üniversite ve Yurt Çevreleri Güvenliği İçin Aydınlatıldı

Afyon'da bulunan 2 Üniversite yerleşkesi çevresinde güvenliği artırmak amacıyla yapılan güvenlik toplantısının ardından, Vali Yiğitbaşı liderliğinde alınan kararlar doğrultusunda çevrelerdeki aydınlatma çalışmaları tamamlandı.

9. TAF Turkcell U14 Küçükler Takım İl Seçmeleri Heyecanla Tamamlandı!

Afyonkarahisar Atletizm Sahası'nda gerçekleşen 9. TAF Turkcell U14 Küçükler Takım İl Seçmeleri büyük bir heyecanla tamamlandı.

Afet Farkındalık ve Güvenlik Eğitimi Verildi

Safiye Sultan Yurdu’nda yapılan afet farkındalık eğitimi ve yangın tahliye tatbikatı ile deprem anında ne yapılması gerektiğine yönelik eğitim düzenlendi.

Afyonkarahisar'da Trafik Haftası Etkinliği: Çocuklar İçin Trafik Eğitimi Verildi

Afyonkarahisar'da düzenlenen 'Trafik Haftası' etkinliği kapsamında, Zafer Meydanı'nda çocuklara Trafik Polisleri tarafından eğitim verildi.

MHP Bolvadin İlçe Teşkilatı'ndan Başkan Aynacı'ya ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Bolvadin İlçe Başkanı Mahmut Kızıltoprak ve yönetim kurulu üyeleri, Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı'yı makamında ziyaret etti.

AFSÜ ve AKÜ Filistin İçin Yürüdü: "Filistin'in Yanındayız"

AFSÜ ve AKÜ öğrencileri ve akademisyenleri, Filistin'deki zulme karşı bir araya gelerek İsrail'in politikalarını kınadı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Afyonkarahisar'a Geliyor!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Afyonkarahisar'a yapacağı ziyaret için tarih ve saatler belli oldu.

Afyonkarahisar'da Sahte Alkol Üretimine Baskın

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyonda, sahte alkol üretimi ve ruhsatsız silah bulunduran şahıs gözaltına alındı.

Vali Yiğitbaşı Endemik Eber Sarısı Çiçeğini İnceledi

Vali Yiğitbaşı ve Kaymakam Yeşilbaş, yeryüzünde sadece Eber Gölü'nün güneyinde yetişen endemik tür olan Eber Sarısı'nı inceledi ve korunmasının önemini vurguladı.

YURDUNUSEVEN’DEN ‘BÖCEK’ İDDİALARINA TBMM’DE SORU ÖNERGESİ

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven TBMM’de Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın ortaya attığı ‘böcek ve gizli kamera var’ iddialarına ilişkin İçişleri ve Adalet Bakanlığına soru önergesi verdi.