Afyonkarahisar’dan 8 Türkiye birincisi

Afyonkarahisar’da (LGS) sınavı büyük bir başarıya sahne oldu

Eğitim 24.06.2023 20:08:00 0
Afyonkarahisar’dan 8 Türkiye birincisi

Afyonkarahisar’da Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı büyük bir başarıya sahne oldu. 

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi'nin öğrencilerin başarısını artırmak için yürüttüğü çalışmalar meyvelerini verdi ve 8 öğrenci Türkiye birincisi oldu.

Afyonkarahisar'ın eğitim alanında başarısının üst seviyelere çıkarılması hedefiyle göreve başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi, öğrencilerin disiplinli çalışmalarının ve emeklerinin boşa gitmediğini vurgulayarak bu önemli başarıyı kutladı. 

Sünnetçi, öğrencilerin başarılarının ardında emek ve disiplinin yattığını belirtti ve onları tebrik etti.

Başarıdaki bu yükselişte, öğretmenlerin, idarecilerin, velilerin ve özellikle Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nın katkılarının büyük olduğunu vurgulayan Sünnetçi, kendilerine teşekkür etti. 

Öğrencilerin başarısını destekleyen ve eğitimin her alanında yardımlarını esirgemeyen Vali Yiğitbaşı'na bir borç bildiğini ifade etti. Sünnetçi, il genelinde elde edilen yüksek başarının, doğru bir yol izlendiğinin bir göstergesi olduğunu belirtti. 

Bu başarının sadece öğrencilerin kazandığı bir sınav olduğunu ve kaybedeni olmadığını vurguladı. Bundan sonra da öğrencilerin arkasında durmaya devam edeceklerini ve tüm güçleriyle destekleyeceklerini sözlerine ekledi.

Afyonkarahisar'da Türkiye birincisi olan öğrencilerin isimleri şöyle: Sena Altıntuğ, Melis Altıntuğ, Zeynep Şengül, Elif Aytulun, Gürkanalp Çetinkaya, Ahmet İşbilir, Doruk Toker ve Burak Çöl. Bu öğrencileri tebrik eden Sünnetçi, diğer sınav katılımcılarının da başarılarını artırarak yoluna devam etmelerini diledi.

Afyonkarahisar'ın eğitim alanında elde ettiği bu başarının, ilin geleceği için umut verici olduğunu belirtmek gerekir. Öğrencilerin bu başarısı, ilin eğitim sistemi ve yöneticilerinin öğrencilere sağladığı destekle birleştiğinde, daha da büyük başarılara yol açabilecektir. 

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi liderliğindeki ekip, gelecek dönemlerde de öğrencilerin başarısını desteklemeye ve Afyonkarahisar'ın eğitim seviyesini daha da yükseltmeye devam edecektir.


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Pazartesi 22.4 ° / 8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 20.9 ° / 8.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı