Afyonkarahisarlı Muaythai Sporcuları Ege Bölgesi'nde Zafer Kazandı

Afyonkarahisarlı Muaythai sporcuları, Manisa'da düzenlenen Ege Bölgesi Muaythai Şampiyonası'nda büyük bir başarı elde ederek Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

Spor 8.03.2024 11:29:15 0
Afyonkarahisarlı Muaythai Sporcuları Ege Bölgesi

Afyonkarahisarlı Muaythai sporcuları, Manisa'da gerçekleştirilen Ege Bölgesi Muaythai Şampiyonası'nda dikkat çeken performanslarıyla adlarından söz ettirdiler. 

Şanlı Spor Kulübü'nden 15, Okçu Spor Kulübü'nden 2, Berkan Spor Kulübü'nden 1, Emirdağ Güçlü ve Gençlik Spor Kulübü'nden 2, Diamond Spor Kulübü'nden 1 sporcu olmak üzere toplam 21 sporcu, birincilik kürsüsüne çıkarak büyük bir başarıya imza attı.

Bu muazzam başarılarıyla, birinci ve ikinci olan sporcular 14-19 Nisan tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecek olan Türkiye Muaythai Şampiyonası'na katılmaya hak kazandılar.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, başarı elde eden sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek, Türkiye Şampiyonası'nda kendilerine başarılar diledi. 

Bu önemli başarı, Afyonkarahisar'ın spor alanındaki potansiyelini bir kez daha ortaya koyarak gurur verici bir noktaya taşıdı.

#Muaythai #Spor #Başarı #Afyonkarahisar #EgeBölgesi #TürkiyeŞampiyonası #İsmailHakkıKasapoğlu


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Pazar 24.9 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.4 ° / 8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 20.9 ° / 8.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu