Başkan Koyuncu'dan kadınlara pozitif ayrımcılık!

Emirdağlı kadınlar İstanbul'da ne yapıyor?

İlçeler 19.06.2023 18:07:00 0
Başkan Koyuncu

Emirdağ Belediyesi tarafından düzenlenen ücretsiz kültür ve turizm gezileri kapsamında, Emirdağlı kadınlar unutulmaz bir İstanbul gezisi gerçekleştirdi. Hem eğlendiler hem de İstanbul'un tarihi ve kültürel güzelliklerini keşfettiler.

Belediyemiz tarafından organize edilen kültür gezileri çerçevesinde, değerli Emirdağlı kadınlar, ücretsiz olarak Ayasofya Camii, Sultan Ahmet Camii, Mısır Çarşısı, Galata Kulesi gibi İstanbul'un simgeleşmiş mekanlarını gezip, Boğaz'da tekne turuyla keyifli bir gün geçirdiler. Ayrıca geziye katılanlara öğle yemekleri ücretsiz olarak ikram edildi.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, projelerinde kadınlara pozitif ayrımcılık yaparak onlara destek verdiklerini belirterek, "İlçemizin kıymetli hanımefendileri, Emirdağ Belediyesi kültür gezileri ile İstanbul'un tarihi zenginliklerini keşfediyor. Ücretsiz olarak düzenlediğimiz kültür ve turizm gezilerimiz devam edecek. İlçemizin değerli hanımefendileri her şeyin en iyisini hak ediyor." şeklinde konuştu.

Kadınlar, kendilerine bu fırsatı sunan Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'ya teşekkürlerini ileterek, keyifli bir gün geçirdiklerini ifade ettiler. Emirdağlı kadınlar, bu tür etkinliklerin devam etmesini dört gözle beklediklerini belirttiler.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Pazar 24.9 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.4 ° / 8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 20.9 ° / 8.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu