Cumhuriyet'in 100. Yılını Böyle Kutladılar

Afyon Lisesi, Türk Tarih Kurumu başkanlığı tarafından yürütülen gençlerin gözünden 100. yılında İzmir İktisat Kongresi projesinin yaygınlaştırılması kapsamında çeşitli etkinlikler düzenledi

Eğitim 14.06.2023 15:25:00 0
Cumhuriyet

Afyon Lisesi, Türk Tarih Kurumu başkanlığı tarafından yürütülen gençlerin gözünden 100. yılında İzmir İktisat Kongresi projesinin yaygınlaştırılması kapsamında çeşitli etkinlikler düzenledi.

Son olarak, Afyon Kocatepe Üniversitesi Tarih Bölümü akademisyenleri ve davetlilerin katılımıyla bir öğrenci paneli gerçekleştirildi.

Okul müdürü Ramazan Balkan'ın açılış konuşmasıyla başlayan panel, öğrencilerin sunumlarıyla devam etti. Panelde, genç araştırmacılar Afyon Lisesi tarafından hazırlanan bildirileri sundu. 

Bu bildiriler, proje katılımcısı olan Ankara, İzmir ve Uşak'taki diğer liselere de gönderilmek üzere kitap haline getirildi.

Panelde yer alan öğrenciler Resul Murat Sarıtaş, Bilge Kuru, Süeda Sağlam, Güneş Akşit ve Sevde Kılınç, Afyon Lisesi tarih öğretmeni Nida Millik'in koordinatörlüğünde çalışmalarını başarıyla tamamladı. Katılım belgeleri, öğrencilere takdim edildi.

Afyon Lisesi, Cumhuriyet'in 100. yılını özel etkinliklerle kutlamaya devam ediyor. Öğrenci paneli gibi faaliyetler, gençlerin tarih ve kültür konularında bilinçlenmesini sağlarken aynı zamanda Türkiye'nin önemli dönüm noktalarını anlamalarına ve değerlendirmelerine yardımcı oluyor.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Pazartesi 22.4 ° / 8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 20.9 ° / 8.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu