İlk toplantı gerçekleşti

AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş'ın ikinci döneminin ilk Senato toplantısı gerçekleştirildi

Eğitim 15.06.2023 10:53:00 0
İlk toplantı gerçekleşti

AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş'ın ikinci döneminin ilk Senato toplantısı gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tekrar Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Karakaş başkanlığında AKÜ Senatosu toplandı.

Prof. Dr. Mehmet Karakaş, 18 Nisan 2019 tarihinde AKÜ Rektörlüğü'ne atandı ve 4 yıl boyunca bu görevi sürdürdü. İkinci kez Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanmasının ardından AKÜ Senatosunun ilk toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantı öncesi, Rektör Prof. Dr. Karakaş ve AKÜ Senatörleri Rektörlük binası önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Ardından Merkezi Yemekhane'de öğle yemeği yenildi ve AKÜ Senato Salonu'nda ikinci dönemin ilk toplantısı yapıldı.

Toplantı öncesinde 2019-2023 yılları arasında AKÜ Rektör Yardımcılığı görevini yürüten Prof. Dr. Yılmaz Yalçın'a, Rektör Prof. Dr. Karakaş tarafından plaket ve teşekkür belgesi takdim edildi. 

Prof. Dr. Karakaş, Prof. Dr. Yalçın'a üniversite yönetimine katkılarından dolayı teşekkür etti ve Yalçın'ın bilim insanı olarak da AKÜ'ye katkı sağlamaya devam edeceğini belirtti. 

Yalçın ise 2019-2023 yılları arasında Rektör Yardımcısı olarak üniversite yönetimine katkıda bulunmaya çalıştığını ifade ederek, AKÜ Senatörlerine yeni dönemde başarılar diledi.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: toplantı gerçekleşti

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Pazartesi 22.4 ° / 8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 20.9 ° / 8.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı