Miraç Sünnetci'den Hisarbank 100. Yıl İlkokulu ziyareti

Miraç Sünnetci'den Hisarbank 100. Yıl İlkokulu ziyareti

Eğitim 7.06.2023 20:08:00 0
Miraç Sünnetci

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, beraberinde Şube Müdürü Betül Ersöz Özcan ile birlikte Hisarbank 100. Yıl İlkokulu'nu ziyaret etti. Okul ziyareti kapsamında, öğrencilerle sohbet eden ve derslere katılan İl Milli Eğitim Müdürü Sünnetci, öğrencilerin eğitim süreçleri hakkında bilgi aldı.

Daha sonra, okulda yapılan özel eğitim sınıfını ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü, bu sınıfın yapımında katkıda bulunan hayırseverlere teşekkür etmek amacıyla Fadime Bor, Gökhan Karagöz ve Derya Karagöz'e plaket takdim etti. Özel eğitim sınıfında yapılan katkılar için hayırseverlere minnettarlığını dile getiren Miraç Sünnetci, özel eğitim öğrencileriyle birlikte pasta kesimi gerçekleştirdi.

Ziyaretin son aşamasında, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, öğretmenler odasında okulun öğretmenleriyle bir araya geldi. Burada öğretmenlerle sohbet eden ve onların görüşlerini dinleyen Sünnetci, öğretmenlerin sorunlarını ve ihtiyaçlarını anlamak amacıyla yapılan bu buluşma ile ziyaretini sonlandırdı.

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci'nin Hisarbank 100. Yıl İlkokulu ziyareti, okuldaki öğrenciler, özel eğitim sınıfı ve öğretmenlerle yakından ilgilenmesiyle önemli bir etkileşim sağlamış oldu. 


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Pazartesi 22.4 ° / 8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 20.9 ° / 8.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı