AK Parti Heyetinden ATSO'ya Ziyaret

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, AK Parti Milletvekilleri, Belediye Başkan Adayı ve yöneticiler, Afyonkarahisar'ın ekonomik ve ticari potansiyelini değerlendirdi

Siyaset 20.01.2024 16:03:59 0
AK Parti Heyetinden ATSO

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, Dr. Hasan Arslan, AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay,

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, AK Parti İl Başkanvekili İbrahim Eroğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri,

AK Parti Merkez İlçe Başkanvekili Serkan Mumyakmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Yücel Albay ve Hayrettin Güzbey, Yönetim Kurulu Üyeleri Ekrem Demirel,

Fatih Mühsürler, İbrahim Sömer, Mehmet Kumartaşlı, Ömer Özpınar ve Sefa Topal tarafından ağırlanan AK Parti heyeti, Afyonkarahisar'ın ekonomik ve ticari potansiyeli üzerine istişarelerde bulundu.

Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, ziyaret sırasında yaptığı değerlendirmede, "Afyonkarahisar'da yapılacak çok iş var, ziyaret edilecek çok yer var. Bu vesile ile sizi ziyaret etmiş olduk.

Bize vakit ayırdığınız için teşekkür ederiz. İşadamlarımızı, esnafımızı, ağabeylerimizi, kardeşlerimizi tanıyoruz. Partimizde 6 aday adayımız vardı; Afyon'da olanları dün ziyaret ettik, onlarla görüştük. İnşallah onların da istişare ve destekleri ile Afyonkarahisar'ı hep beraber yöneteceğiz." dedi.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ise, "Afyonumuz'u sizlerle daha uyumlu çalışarak, potansiyelimizi ve katma değeri daha yüksek ürünlerle hem iç piyasaya hem de dünya piyasalarına rahatlıkla satabileceğimize inanıyoruz. İlişkilerimiz bundan sonraki süreçte daha uyumlu olacak.

Afyonumuz'un sizlere teveccühü var, biliyoruz. İnşallah hayırlı bir şekilde neticelenir." ifadelerini kullandı.

ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten de şu sözleri ekledi: "Afyon hepimizin. Afyon’u merkezimize alarak yerelde iş dünyamızla beraber hareket ederek mevcut potansiyelimizi daha iyi yerlere getireceğimize inanıyorum.

Biz iş dünyası olarak sizlerle daha uyumlu çalışırsak potansiyelimizi ve katma değeri daha yüksek ürünlerle hem iç piyasaya hem de dünya piyasalarına rahatlıkla satabileceğimize inanıyoruz."

#AKParti #ATSO #Afyonkarahisar #SeçimHazırlıkları


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: ak parti heyetinden atso'ya ziyaret

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cuma 22 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.9 ° / 7.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 10.5 ° / 6.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı