Baba-Çocuk Kampı'nın yeni tarihleri

"Baba-Çocuk Kampı" etkinliği, hava koşulları nedeniyle önceki planlandığı tarihlerden ertelendi

Gündem 13.06.2023 10:40:00 0
Baba-Çocuk Kampı

Afyonkarahisar Valiliği ve Afyonkarahisar Belediyesi işbirliğinde düzenlenen "Baba-Çocuk Kampı" etkinliği için yeni tarihler belirlendi. Etkinlik, hava koşulları nedeniyle önceki planlandığı tarihlerden ertelendi.

Baba-Çocuk Kampı, Afyon Motor Sporları Merkezi'nde gerçekleştirilecek ve yeni tarihler 7-8-9 Temmuz olarak belirlendi. Bu etkinlik, babalar ile çocukları arasındaki bağı güçlendirmeyi, aileler arasındaki sosyal ilişkilerin ve dostlukların pekişmesini hedeflemektedir.

Etkinlik kapsamında, Frizbi, Survivor, Kule, Bataklı, Arşimet, Ben Bilirim, Tangram, Saka, Düz Taban, Kanal, Rota ve Nostaljik oyunlar gibi birçok etkinlik düzenlenecek. Ayrıca tiyatro, sinema ve gezi etkinlikleri de programda yer alacak.

Kayıt yaptıranların hakları saklı kalacak olup, daha önce kayıt yaptıran katılımcılar için bir değişiklik olmayacaktır.

Baba-Çocuk Kampı'nın kayıt ücretleri, AFAD ve Kızılay aracılığıyla depremzedelere yardım amacıyla kullanılacak.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Baba-Çocuk Kampı'nın amacının baba-çocuk ilişkisini güçlendirmek ve aileler arasındaki sosyal ilişkileri pekiştirmek olduğunu vurguladı. Aynı zamanda, depremlerin olumsuz etkilerinden etkilenen çocukların zihnindeki olumsuz etkileri azaltmayı ve umutlu bir geleceğe bakmalarını sağlamayı hedeflediklerini dile getirdi.

"Baba-Çocuk Kampı"na katılmak isteyenler, kayıt işlemlerini www.anmot.org internet sitesi üzerinden gerçekleştirebilirler.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: -Çocuk Kampı' tarihleri

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Çarşamba 22.4 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Perşembe 21.8 ° / 10.8 ° false
  • Cuma 22 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı