Başkan Kumartaşlı'dan teşekkür ziyareti

Türkiye Harp Malulü, Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, İnternet Medya Birliği üyelerine ve etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etmek amacıyla bir ziyaret gerçekleştirdi

Gündem 21.08.2023 18:39:12 0
Başkan Kumartaşlı

İnternet Medya Birliği, geçen yıl yılın enleri programında Türkiye Harp Malulü, Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'ni yılın en başarılı sivil toplum kuruluşu olarak seçerek ödüllendirmişti. 

Ödül töreni kapsamında Afyonkarahisar Şube Başkanı Malül Gazi İsmail Kumartaşlı'ya ödül takdim edildi. 

Aynı etkinlikte, Şehit Annesi Fatma Üye ve Şehit Eşi Nurfil Birgül de yılın annesi olarak seçilmişti.

İnternet Medya Birliği, Başarılı STK ve Yılın Annesini Ödüllendirdi

Geçtiğimiz yıl düzenlenen yılın enleri programında Türkiye Harp Malulü, Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, yılın en başarılı sivil toplum kuruluşu olarak seçilmiş ve ödüllendirilmişti. 

Afyonkarahisar Şube Başkanı Malül Gazi İsmail Kumartaşlı, ödülünü İnternet Medya Birliği tarafından düzenlenen törende takdim almıştı. 

Aynı etkinlikte, Şehit Annesi Fatma Üye ve Şehit Eşi Nurfil Birgül de yılın annesi olarak seçilmişti.

Türkiye Harp Malulü, Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, İnternet Medya Birliği üyelerine ve etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etmek amacıyla bir ziyaret gerçekleştirdi. 

Ziyaret sırasında Kumartaşlı, geçen yıl kendilerini onurlandıran İnternet Medya Birliği yöneticileri Gazeteci Soner Gursan ve İsmail Ögeday'a teşekkürlerini iletti. 

Bu teşekkürü daha önceden yapmayı düşündüklerini ancak yoğunluktan dolayı geciktirdiklerini belirtti.

Kumartaşlı, yaptığı açıklamada, şehitleri, gazileri ve onların ailelerini unutmayıp unutturmadıkları için İnternet Medya Birliği'ne teşekkür etti. 

Ayrıca, ziyarete Şehit Babası Fuat Saraç, Şehit Babası Süleyman Üye ve Gazi Hasan Karadeniz'in de katıldığını belirtti. Ziyaret, Başkan Kumartaşlı'nın hediye takdimi ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.

#Afyonkarahisar #İnternet #Medya #Ödül #Teşekkür #Şehit #Gazi


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Çarşamba 19.5 ° / 6.4 ° false
  • Perşembe 18.9 ° / 7 ° false
  • Cuma 26 ° / 11.3 ° Güneşli