CHP’nin oyu düşüyor

CHP’nin oyu düşüyor

Siyaset 19.05.2023 15:26:00 0
CHP’nin oyu düşüyor

CHP’nin oyu düşüyor
Türkiye  Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal bir basın açıklaması yaparak, Burcu Köksal ve CHP’yi  eleştirdi.

Başkan Uysal yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“ Değerli vatandaşlar ve ülkesini, vatanını, milletini ve bayrağını seven kardeşlerim, Cumhuriyet Halk Partililer, biz Atatürk’ün kurduğu bir partiyiz diyorlar, ama ve lakin bu parti son 40 yıldır Atatürk’ün kurmuş olduğu parti vizyonundan çok çok uzakta, Atatürk’ün çizgisinden sapmış durumdalar.

Neden diyecek olursanız açıklayayım Atatürk,bunlar gibi din düşmanlığı yapmadı, Atatürk ezana karşı da değildi, Atatük vatan hainleri ve teröristlerle ile de el sıkışıp iş tutmadı . Ama maalesef bunlar Atatürk’ün resmen kemiklerini sızlatıyorlar,  her şeyi de yapıp Atatürk’ün ardına sığınıyorlar.

 

Son dönemlerde, ülke genelinde yaptıkları ve izledikleri yanlış politikalar nedeni ile de CHP’nin oyları hem ülke genelinde hemde Afyonkarahisar’da düşüşe geçti. Genel Başkanları Kılıçdaroğlu ve adaylarından Burcu Köksal , biz PKK ile aynı yolda , aynı masada olmayız diyor ama milletin gözünün içine baka baka HDP ve PKK ile el sıkışıp kolkola yürüyor.

Kapalı kapılar ardında HDP lilere öylesine sözler verilmiş ki o namusuzlar da CHP’ yi destekliyorlar. Ama boşuna çok sayıda CHP’li vatandaş sırf bu durumdan kaynaklı olarak, CHP ye oy vermeyeceğini beyan ediyor. O nedenle Burcu hanım kendini fazla üzmesin her şey olacağına varır, olacakla öleceğe çare yoktur” ifadelerine yer verdi.


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: düşüyor

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Çarşamba 22.4 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Perşembe 21.8 ° / 10.8 ° false
  • Cuma 22 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı