Devlet Ana Vatandaşlarla iç içe

Devlet Ana Vatandaşlarla iç içe

Gündem 27.05.2023 23:36:00 0
Devlet Ana Vatandaşlarla iç içe

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve eşi Burhan Selim Yiğitbaşı, hafta sonunu fırsat bilerek el ele tutuşarak Afyonkarahisar'ın en kalabalık caddelerinde yürüyüş yaparak gezdiler.

Afyonkarahisarlı vatandaşlar, Vali Yiğitbaşı'nı sevgiyle karşıladı ve büyük bir ilgi gösterdi. Vali Yiğitbaşı, halkın sorunlarını dinlemek ve onlarla iletişim kurmak için vatandaşlarla birlikte selfi çekindi. Kendisi güler yüzü, samimiyeti ve hızlı sorun çözme yetenekleriyle bilinen bir isimdir. 

Afyonkarahisar'da "Devlet Ana" olarak hitap edilen Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, göreve geldiği tarihten itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. Yaptığı projeler arasında Tarım Kırsal Kalkınmayı Destekleme Programları ile tarımın geliştirilmesi, Sanayi Merkez 2. OSB'de çalışmalar, İlham Veren Başarı Öyküleriyle Kadınlar Anlatıyor projesi, Fidanlar Çınarlarla Buluşuyor Projesi, 13. Gastronomi Enstitüsü Çalışmaları projesi, 8 Köy Yaşam Merkezi'nin açılması, okullardaki fiziki şartların iyileştirilmesi, Eğitim Mutluluk Kervanı Projesi ve Yeni Afyonkarahisar Müzesi'nin açılması gibi projeler yer almaktadır. Bu projeler Vali Yiğitbaşı'nın talimatıyla gerçekleştirdi

 

Ayrıca Vali Yiğitbaşı, depremin etkilediği Hatay'ın Kırıkhan ve İskenderun ilçelerinde bir ay süresince görev alarak deprem sonrası ihtiyaçların hızla giderilmesi, yaraların sarılması ve özellikle kadın ve çocuklara sosyal ve psikolojik destek sağlanması noktasında önemli çalışmalar yürüttü.

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nın halkla iç içe olması, projeleriyle kalkınmaya katkı sağlaması ve vatandaşların sorunlarına duyarlılık göstermesi, onun sevilen bir vali olarak tanınmasını sağlamıştır.

 

Resim : ahmet Uçmak 

Kaynak : Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: Devlet Vatandaşlarla

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Perşembe 21.8 ° / 10.8 ° false
  • Cuma 22 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.9 ° / 7.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı