Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı, Anneler Günü'nde Şehit Annelerini Ziyaret Etti

Afyonkarahisar İl Başkanlığı, Anneler Günü münasebetiyle Şehit Polis Memurlarının değerli annelerini ziyaret ederek dualarını aldı ve desteklerini sundu.

Gündem 13.05.2024 10:58:55 0
Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı, Anneler Günü

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı, Afyonkarahisar İl Başkanlığı olarak Anneler Günü vesilesiyle Şehit Polis Memurlarının annelerini unutmadı. 

İl Başkanı Gazi Mehmet ÖZDEMİR ve yönetim ekibi, kıymetli anneleri ziyaret ederek onların yanında olduklarını ve dualarını aldı.

Şehit Polis Memuru Mehmet DAMA'nın kıymetli annesi ile il merkezinde, Sandıklı ilçesinde ikamet eden Şehit Polis Memuru Yonuz TURAN'ın kıymetli annesi ziyaret edildi. 

İl Başkanı ve yönetim ekibi, şehitlerin annelerine olan minnet ve şükranlarını iletti.

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı, şehitlerin ailelerine yönelik her zaman destek olmayı ve yanlarında olmayı sürdüreceğini belirtti. 

Bu kutsal görevde vatana ve millete hizmet eden şehitlerin annelerinin dualarını her zaman yanlarında hissettiklerini ifade ettiler.

Afyonkarahisar İl Başkanlığı, kamu yararına çalışan Emniyet Teşkilatı'nın Şehit Yakınları ve Gazilerini temsil eden tek vakıf olarak, şehitlerimizin kıymetli ailelerinin her daim yanlarında olduğunu vurguladı.

#EmniyetTeşkilatı #ŞehitAileleri #AnnelerGünü #Afyonkarahisar #Minnet #Şükran


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Perşembe 26.7 ° / 10.6 ° Şiddetli yağmurlu
  • Cuma 19.4 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19.6 ° / 6.7 ° false