İl Jandarma Komutanı Yağan: "Ben Bu Ailenin Bir Ferdiyim"

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Tolga Yağan, Şehit Aileleri ve Gazileri ağırlayarak duygusal anlar yaşattı

Gündem 8.09.2023 15:34:57 0
İl Jandarma Komutanı Yağan:

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı'na atanan Kıdemli Albay Tolga Yağan, Şehit Aileleri ve Gazileri makamında ağırlayarak duygusal bir buluşmaya imza attı. 

Komutan Yağan, ziyaret sırasında duygu dolu sözlerle Şehit Aileleri ve Gazileri selamladı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı liderliğindeki bir heyet, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Tolga Yağan'ı ziyaret ederek hoş geldiniz dileklerini ilettiler. 

Komutan Yağan, bu sıcak karşılamadan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Ben bu ailenin bir ferdiyim. Her zaman hizmetinizde ve emrinizdeyim" dedi.

Şehit babaları ve Gaziler, İl Jandarma Komutanı'nın duyarlı ve samimi yaklaşımı karşısında duygulanırken, Şehitlerin ailelerine ve Gazilere olan saygısını bir kez daha gördüler. 

Komutan Yağan, Şehitlerin anılarının yaşatılmasının önemine vurgu yaparak, gece gündüz demeden bu kutsal görevin bir parçası olacağını belirtti.

Ziyaret sırasında, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, dernek çalışmaları hakkında detaylı bilgiler sundu ve İlimizdeki Şehit aileleri ve Gaziler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Tolga Yağan'ın Şehit Aileleri ve Gazileri makamında ağırlayarak duygusal anlar yaşattığı bu ziyaret, Şehitlerin anılarının yaşatılması ve Gazilerin haklarının korunması açısından önemli bir işbirliği örneği olarak kayda geçti. 

#Afyonkarahisar #Jandarma #Ziyaret #Şehit #Gazi


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Pazar 28.2 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 29.8 ° / 13.9 ° Güneşli
  • Salı 30.6 ° / 15.2 ° Güneşli