Köksal: Bir oy Kılıçdaroğlu'na bir oy CHP'ye

Köksal: Bir oy Kılıçdaroğlu'na bir oy CHP'ye

Siyaset 19.05.2023 15:26:00 0
Köksal: Bir oy Kılıçdaroğlu

Köksal: Bir oy Kılıçdaroğlu'na bir oy CHP'ye

 

CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Burcu Köksal, vatandaşlara sandığa gitme çağrısı yaparak, "15 Mayıs sabahı güzel ülkeme baharları birlikte getireceğiz. Vatandaşlarımızdan bir oy Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na, bir oy Cumhuriyet Halk Partisi'ne vermelerini istiyorum" dedi. 

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Burcu Köksal, beraberinde CHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililerle birlikte durmak bilmeden gerçekleştirdiği seçim çalışmaları kapsamında ilçe, belde ve köylerde vatandaşlarla bir araya gelerek 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili genel seçimi için destek istedi.

ERENLER'DE GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

Erenler'de gençlerle bir araya gelerek CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile partisine destek isteyen Milletvekili Köksal, "18-22 yaş arası ihtiyaç sahibi gençlere ayda en az 1.500 TL’lik Genç Kart vereceğiz. Pasaport ücretsiz olacak, yurt dışına çıkış harcı alınmayacak. İlk sıfır otomobilde ÖTV alınmayacak. Gençlerin ilk cep telefonu ve oyun konsolu alımlarında ÖTV sıfırlanacak. Bilgisayar ve tabletlerde vergi yükü azaltılacak, fiyatlar ucuzlayacak. KYK öğrenim kredisi borç faizlerini sileceğiz. Anapara ödemeleri işe başladıktan sonra taksitli ve faizsiz olacak. KYK kredi ve burs tutarlarını artıracağız. Bütün üniversite öğrencilerinin yurt ve barınma sorununu 1 yıl içinde çözeceğiz. Yurtlarda ücretsiz, sağlıklı, doyurucu ve lezzetli yemek vereceğiz. Teknoloji ve Bilişim Liseleri ile gençlerin yazılım ve teknoloji alanında meslek sahibi olmalarını sağlayacağız. Üniversiteleri özgür düşüncenin, bilimsel çalışma ve tartışmaların merkezi haline getireceğiz. Bahar şenliklerine getirilen yasakları kaldıracağız. Genç girişimciliğine yönelik özel teşvik paketleri hazırlayacağız. Tarımda çalışan kadın ve 30 yaş altındaki gençlere sosyal güvenlik prim desteği sağlayacağız. Yurtdışına gitmiş gençler için Yurda Dönüş Projesi başlatacağız." diye konuştu. 

TERÖRİST BAŞI APO'YA METHİYELER DÜZEN AKP, ŞEHİTLERİMİZE HAKARET EDEN AKP GENEL BAŞKANI, ÇADIR MAHKEMELERİNDE TERÖRİSTLERİ BERAAT ETTİREN AKP..! HDP İLE İTTİFAK ARAYAN 2015 SEÇİMLERİNE BAKSIN

Afyonkarahisar merkezde CHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililerle birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Köksal, "Sahada ekonomik sıkıntılara işsizliğe yoksulluğa her gün gelen zamlara karşı söyleyecek sözü olmayanlar, daha önce vermiş oldukları seçim vaatlerini yerine getirmeyenler vatandaşı sadece seçimden seçime hatırlayanlar maalesef söyleyecek bir sözleri olmadığı için yalanla iftira ile bir algı kampanyası yürütmeye çalışıyorlar. Şimdi Millet İttifakı olarak bizim ittifak yaptığımız partiler belli 6 partiyiz. CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti bu 6 parti olarak biz ittifak yaptık. Bu ittifak aslında 2018'de atıldı. İYİ Parti'yi o dönem seçime sokmayacaklardı, grup kurması gerekiyordu, ben dahil 15 arkadaşımız İYİ Parti'ye geçerek İYİ Parti'nin grup kurup seçime katılması sağladık. Daha sonra bu ittifak genişledi, büyüdü 2019 yerel seçimlerinde büyükşehir belediyeleri ve birçok belediye alındı. Biz bu 6 parti olarak önce ülkeyi nasıl yöneteceğimizi konuştuk. Aylarca hukukta ne yapılacak, eğitimde, ekonomide ne olacak, tarımda ne olacak, biz işçiye ne vereceğiz? Emekliye, çiftçiye, esnafa, öğrenciye, ev kadınına kime ne vereceğiz? Biz bunu konuştuk. Bu konuda anlaştık ortak mutabakat metni aylarca süren bir çalışmanın ürünüdür. 2300 maddeden oluşuyor biz bu 2300 maddede 6 parti uzlaştık ve resmi ittifakımız da belli. Şimdi biz ittifak olarak çıktık; 81 ilde herkesten oy istiyoruz. Biz; AKP gibi kürsüsünde bebek katili terörist başı Apo'ya methiyeler düzmüyoruz. Bülent Arınç, bebek katili Apo'ya methiyeler düzdü. Hafızalarımızı bir tazeleyelim kürsüde bebek katili terörist başına Sayın diyen biz değildik. Sayın diye hitap eden AKP Genel Başkanıydı. Şehitlerimize hakaret eden biz değildik, AKP Genel Başkanıydı. Çözüm sürecini biz getirmedik. Megri, megri diye halılar serip davulla zurna ile teröristleri karşılayıp çadır mahkemelerin de beraat ettiren biz değildik. Ayrıca HDP ile ittifak arayan, ortaklık arayan 7 Haziran 2015 seçimlerine baksın." ifadelerini kullandı. 

İKTİDAR PARTİSİ VAAT VERMEZ, İCRAAT YAPAR, HİZMET EDER

Bolvadin İlçesi'nde CHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Bolvadin İlçe Başkanı Ömer Çengel, Saadet Partisi, DEVA Partisi, Demokrat Parti Bolvadin İlçe Başkanları ve partililerle birlikte pazarı ve esnafı ziyaret edip vatandaşlardan destek isteyen Milletvekili Köksal, "Hala daha 21 yılın sonunda vaat veren bir iktidar var. İktidar partisi vaat vermez icraat yapar, hizmet eder. Hizmetleri ile konuşulur. Ama bakıyorsunuz AKP'ye hala da şunu yapacağız, bunu yapacağız, şunu vereceğiz, şunu alacağız, bunları söylüyor hala vaat veriyor. Dolayısıyla hemşehrilerimizde bunu görüyor ve diyorlar ki; Afyonkarahisar hakkını alamadı. Afyonkarahisar'a verilen sözler tutulmadı. Biz de artık bu tercihlerimizden vazgeçiyoruz deyip, CHP'yi tercih ediyorlar. CHP'nin kapısı herkese açık, her siyasi görüşten insana açık, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bu konuda gerçekten yıllardır çok büyük bir özveri gösterdi. Bizler de öyle, sahada da bunu söylüyoruz. Daha önce hangi siyasi partide görev almış olursa olsun bütün hemşirelerimize kapımız açık. Biz onlarla birlikte olmaktan beraber siyaset yapmaktan büyük mutluluk duyarız. Ben MHP ve AKP’den bütün hemşirelerimi CHP'ye bekliyorum. Birlikte siyaset yapalım, Afyon'u kalkındıralım. Afyonkarahisar'ı hak ettiği konuma getirelim." şeklinde konuştu. 

BAHARI BİRLİKTE GETİRECEĞİZ

Daha sonra İhsaniye İlçesi'nde kadınlarla bir araya gelen Burcu Köksal, "Baharı birlikte getireceğiz. İktidarımızda kadınlar hakkını alacak. Aile Destekleri Sigortası kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere her ay durumuna göre tam, yarım ya da çeyrek altın tutarında sosyal yardım vereceğiz. Bu yardımları ailedeki kadının hesabına yatıracağız. Devlet okullarındaki çocuklara ücretsiz öğle yemeği, süt ve su vereceğiz. Kadınların iş gücüne daha aktif katılımını sağlamak amacıyla kreşlerin sayısını artıracağız. Kadınların istihdama katılımı için teşvikler sağlayacağız. Kadın girişimciliğine yönelik özel teşvik paketleri hazırlayacağız. Kamu alımlarını, kadın girişimcileri desteklemek için etkili biçimde kullanacağız. Tarımda çalışan kadınlara sosyal güvenlik prim desteği sağlayacağız. Temel ihtiyaç olan kadın hijyen ürünleri üzerindeki vergi yükünü azaltacağız. Kadına Yönelik Şiddetle Toplumsal Mücadele Seferberliği başlatacağız. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınlar izinli olacak." dedi.

HERKES HAKKINI ALACAK

Seçim çalışmalarına Anıtkaya Köyü ile devam eden Milletvekili Köksal, "14 Mayıs'ta baharları getireceğiz. Herkes hakkını alacak. Büyük bir inanç, kararlılık ve gönül rahatlığıyla söylüyorum, ülkemize baharı getireceğiz. Türkiye yeni bir dönemin eşiğinde. Millet İttifakı olarak, Türkiye'de demokrasiyi inşa edeceğiz. 14 Mayıs hepimizin bayramı olacak. Yolumuz açık, yolumuz aydınlık olsun. Birleşe, birleşe kazanacağız." şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: Köksal: Kılıçdaroğlu' '

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Perşembe 21.8 ° / 10.8 ° false
  • Cuma 22 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.9 ° / 7.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı