MHP Afyonkarahisar Teşkilatı İlk İstişare Toplantısını Yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci’nin başkanlığında MHP’li belediye başkanların tamamının katılımıyla ilk istişare toplantısı gerçekleşti.

Siyaset 24.04.2024 16:09:56 0
MHP Afyonkarahisar Teşkilatı İlk İstişare Toplantısını Yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı, 31 Mart yerel seçimlerin ardından belediyeleri kazanan MHP’li belediye başkanları ile ilk istişare toplantısını gerçekleştirdi. 

Toplantıya MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci ve il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte MHP’li belediye başkanların tamamı katıldı. 

“MİLLETİMİZİN HER ZAMAN HİZMETİNDEYİZ”

Belediyeleri kazanan belediye başkanlarını tebrik eden İl Başkanı Ahmet Kahveci, hayırlı olsun temennisinde bulundu. 

Başkan Kahveci, “31 Mart yerel seçimlerinde il genelinde Milliyetçi Hareket Partisi olarak önemli bir başarıya imza attı. 

Şuan belediye sayımız 17’dir. 1 ile 250 oy arasında da çok sayıda belediyemizi az bir oy fark ile kaybettik. 

Geçtiğimiz dönemde belediye başkanlarımız üretken belediyecilik anlayışı ile kendi bölgelerine önemli hizmetler gerçekleştirdi. 

İnşallah yeni dönemde de seçim öncesi vermiş olduğumuz sözleri teker teker yerine getirmek için çalışmalarımıza başlayacağız. 

Bizler, milletimizin temsilcileri olarak, her zaman milletimizin hizmetinde olduk ve olmaya devam edeceğiz” dedi.

“VEKİLİMİZİN DESTEKLERİ İLE BELEDİYELERİMİZİN İHTİYAÇLARINI YERİNE GETİRECEĞİZ”

Milliyetçi Hareket Partisi'nin belediyecilik anlayışı ve vizyonu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Kahveci, “Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekilimiz Sayın Mehmet Taytak Beyin destekleri ile geçtiğimiz dönem belediyelerimizin tüm ihtiyaçları karşılandı. 

Sayın vekilimiz İller Bankası, Belediyeler Birliği, Çevre Bakanlığı gibi çok sayıda bakanlık ve kurumlardan belediyelerimize önemli hizmet getirdi. 

İnşallah bu yeni dönemde de yine sayın vekilimizin Ankara’daki temasları ve destekleri ile belediyelerimizin ihtiyaçlarını teker teker yerine getireceğiz” diye konuştu. 

Belediye başkanları sırasıyla söz alarak talep ve isteklerini dile getirmesinin ardından toplantı hatıra fotoğrafının çekinmesiyle sona erdi.

#MHP #Afyonkarahisar #BelediyeBaşkanları #İstişare #Hizmet #MilletinHizmetinde #MilletvekiliDestekleri


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Cumartesi 13.8 ° / 6.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 12.2 ° / 3.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.2 ° / 0.9 ° Güneşli