Milletvekili Olgun'a Özel Görev

Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kürşat Zorlu, Meral Akşener'in takdirleriyle yapılan değişiklikleri açıkladı, İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun yeni göreve atandı

Siyaset 14.12.2023 17:34:15 0
Milletvekili Olgun

İYİ Parti'de Genel Başkan Sayın Meral Akşener'in takdirleri doğrultusunda, Başkanlık Divanı'nda önemli değişikliklere gidildi. 

Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kürşat Zorlu tarafından yapılan açıklamada, Hukuk ve Seçim İşleri Başkanlıklarının birleştirilmesi kararı alındığı belirtildi.

Bu çerçevede, daha önce Hukuk ve Seçim İşleri Başkanlıklarını ayrı yürüten Sayın Ahmet Zeki Üçok'un yerine Afyonkarahisar Milletvekili Sayın Hakan Şeref Olgun atanırken, 

Toplumsal Politikalar Başkanlığı görevini yürüten Sayın Ece Güner'in yerine ise Tekirdağ Milletvekili Sayın Selcan Taşçı Hamşioğlu getirildi.

Ayrıca, Mali İşler Başkanlığı görevini vekâleten yürüten Sayın Sedat Aksakallı da aynı görevi asaleten üstlenecek. 

Bu değişikliklerle birlikte parti içinde görev alan isimler arasında önemli bir revizyon gerçekleşti.

Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kürşat Zorlu, açıklamasında yeni görev alan isimlere başarılar dileyerek, partinin hedefine emin adımlarla ilerleme kararlılığını bir kez daha vurguladı. 

İYİ Parti, bu atamalarla birlikte kadrosunu güçlendirerek gelecekteki siyasi süreçlere hazırlıklı bir şekilde ilerleme kararı almış oldu.

#IYIParti #MeralAksener #KursatZorlu #HakanSerefOlgun #SelcanTasciHamsioglu #PartiDegisiklikleri #PolitikaHaberleri #TurkiyeSiayseti #GuncelHaberler #SiayasiGelismeler #PartiKadrosu #SiyasiDonusum #BasinAclamasi #Haber #IYIhaber #Turkiye #Demokrasi


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: milletvekili olgun'a özel görev

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Çarşamba 22.4 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Perşembe 21.8 ° / 10.8 ° false
  • Cuma 22 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı