Özkaya: "Beldelerimizde söz verdik"

Özkaya: "Beldelerimizde söz verdik"

Siyaset 15.06.2023 12:28:00 0
Özkaya:

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz'ı AKSA Doğalgaz Grup Başkanı Yaşar Aslan ile birlikte ziyaret etti. Ziyaret kapsamında yapılan görüşmelerde, Afyonkarahisar'da devam eden ve planlanan doğalgaz yatırımları ele alındı.

Milletvekili Özkaya, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, Afyonkarahisar'ın ilçeleri ve beldelerinin tamamına doğalgazın ulaştırılacağını belirtti. Seçim sürecinde karşılaştıkları beldelerin ve ilçelerin en önemli beklentisinin doğalgaz olduğunu vurgulayan Özkaya, EPDK Başkanı ve AKSA Doğalgaz Grup Başkanı ile görüşerek konuyu ele aldıklarını ifade etti.

Özkaya, şehir merkezi ve 14 ilçede doğalgaz kullanımının devam ettiğini ancak bazı kenar mahallelerde eksikliklerin bulunduğunu söyledi. Bu doğrultuda, en ücra noktalara kadar doğalgaz yatırımlarının ulaşması için çalışmalar yapacaklarını belirtti. Özkaya, 2023-2024 yılları içinde Bayat, Kızılören ve Hocalar ilçelerinde doğalgaz çalışmalarının başlayacağını ve beldelerdeki söz verdikleri doğalgaz hizmetini 3-4 yıl içinde planlamaya dahil ederek gerçekleştireceklerini ifade etti.

Milletvekili Özkaya, şehirlerinin her alanda marka değerini artırmak için çalışmalarına devam ettiklerini vurgulayarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye'nin yüzyıl hedeflerine doğru ilerlediğini belirtti. Ayrıca, EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz'a ilgisi ve destekleri için teşekkür etti.

Afyonkarahisar'a doğalgazın geniş kapsamlı olarak yayılması ve ilçelerin tamamına ulaştırılması hedefiyle gerçekleşen bu ziyaret, ilçe halkının ve beldelerin enerji ihtiyaçlarının karşılanması ve yaşam standartlarının yükseltilmesi adına önemli bir adım olarak değerlendirilmektedir.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: Özkaya: "Beldelerimizde verdik"

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Çarşamba 22.4 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Perşembe 21.8 ° / 10.8 ° false
  • Cuma 22 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı