"Türkiye yüzyılı dönemi yükseliş dönemi"

"Türkiye yüzyılı dönemi yükseliş dönemi"

Siyaset 16.06.2023 09:55:00 0

AK Parti Sandıklı ilçe başkanı Osman Işık ve ilçe yönetimi, belediye başkanı Mustafa Çöl ve diğer yerel yöneticiler, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında konuşan Sandıklı ilçe başkanı Osman Işık ve Belediye başkanı Mustafa Çöl, milletvekillerine hayırlı olsun dileklerini iletti. Milletvekilleri de nazik ziyaretleri dolayısıyla Sandıklı heyetine teşekkür etti. Milletvekilleri, Sandıklı'nın dünyaya şifa dağıtan bir ilçe olduğunu vurgulayarak, kalkınmanın da önemli bir konu olduğunu belirtti. 

Sandıklı'nın Afyonkarahisar'ın en büyük ilçesi olduğunu hatırlatan milletvekilleri, bundan sonra da ilçeye gerekli desteği sağlayacaklarının mesajını verdi. Ayrıca, diğer ilçelerde olduğu gibi Sandıklı ilçesinden gelen taleplere öncelik verdiklerini vurgulayan milletvekilleri, bundan sonraki dönemin Türkiye'nin yükseliş dönemi olacağını ifade etti.

Milletvekillerinin açıklamalarında, Sandıklı ilçesinin önemine vurgu yapılırken, ilçenin sağlık turizmi potansiyeli ve kalkınma sürecine verilen destekler de ön plana çıktı. Ziyaret, ilçe yöneticileri ve milletvekilleri arasındaki dayanışmayı gösterirken, Sandıklı ilçesinin geleceği ve kalkınması için yapılan çalışmalara vurgu yapıldı.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Perşembe 21.8 ° / 10.8 ° false
  • Cuma 22 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.9 ° / 7.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı