Ulusal basında yer bulan o ilçe

Ulusal basında yer bulan o ilçe

İlçeler 15.06.2023 15:51:00 0
Ulusal basında yer bulan o ilçe

Afyonkarahisar Sandıklı Belediyesi'nin %70'lik seçim zaferi ulusal basında geniş yer buldu. Sandıklı ilçesinde yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde %70 oy oranıyla Cumhur İttifakı'na verilen destek, A Haber kanalının Ana Haber bülteninde yayınlandı ve Türkiye genelinde büyük yankı uyandırdı.

Başarılı gazeteci Ata Gündüz Kurşun'un sunumuyla gerçekleşen yayında, Sandıklı'nın 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'ndaki coşkuyla birlikte Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Osman Işık, Sandıklı AK Parti İlçe Teşkilatı, gençlik kolları, kadın kolları ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte yer aldı.

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, A Haber'e yaptığı açıklamada, "Sandıklı her zaman Sayın Cumhurbaşkanımıza sadakatle yaklaşmıştır. Sonuç olarak, 28 Mayıs'ta gerçekleşen seçimlerde %70'in üzerinde bir oy oranıyla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a destek verdik, yanında olduk ve tekrar Başkan olarak seçtik. 

Bu yüksek oy oranıyla hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştıracak tüm yatırımları değerlendireceğiz. İnanıyoruz ki Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde, Türkiye yüzyılına yakışır hizmetleri alacağız. Sandıklı halkına, AK Parti İlçe Teşkilatı'na, kadın ve gençlik kollarımıza, partimizin tüm mensuplarına, 

Cumhur İttifakı'na, Milliyetçi Hareket Partisi'ne, Yeniden Refah Partisi'ne, Büyük Birlik Partisi'ne emek veren herkese, sandık başında ve sahada çalışan tüm destekçilerimize teşekkür ediyorum. Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Ak Parti Sandıklı İlçe Başkanı Osman Işık da açıklamasında, "İlçemize hoş geldiniz. Sandıklı, Cumhurbaşkanımızın her zaman yanında olan bir ilçe olarak bilinmektedir ve bundan sonra da aynı şekilde devam edecektir. Sandıklı halkı vefalı bir yapıya sahiptir. 

Kendisine hizmet eden her zaman destek görmüş, yanında yer almıştır. 53 köy, 13 mahalle ve beldemizle birlikte %70'in üzerinde rekor bir oy oranıyla Cumhurbaşkanımızın yanında olduğumuzu gösterdik. Bu başarı, yürütülen hizmetlerin sonucudur. Biz AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak her zaman Cumhurbaşkanımızın yanında olduk" ifadelerine yer verdi.

Sandıklı ilçesinde elde edilen bu büyük zafer, ulusal medyada geniş yer buldu ve tüm Türkiye'de konuşulmaya devam ediyor. Sandıklı halkı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan güçlü desteğiyle gelecek için umut dolu bir döneme girdi.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: Ulusal basında bulan

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Perşembe 21.8 ° / 10.8 ° false
  • Cuma 22 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.9 ° / 7.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı