'Vatan olmazsa aile olmaz'

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan önceki gün Sandıklı ilçesinde düzenlenen teşekkür programına katıldı

Siyaset 13.06.2023 15:33:00 0

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan önceki gün Sandıklı ilçesinde düzenlenen teşekkür programına katıldı. Milletvekilleri Yurdunuseven ve Arslan 14 - 28 Mayıs seçimlerinde yoğun bir mesai harcayan Sandıklı teşkilatına teşekkür etti. 

Yurdunuseven, yaptığı konuşmada, 'Bizi ölümle tehdit ettiler ama milletimiz dağ gibi yanımızda durdu' şeklinde ifadeler kullandı. Arslan da konuşmasında, 'Cumhur ittifakı 'Vatan olmazsa aile olmaz' diyerek çalıştı' dedi.

14-28 Mayıs seçimlerinin ardından yoğun bir süreç geçiren AK Parti teşkilatları, seçimin akabinde de bir araya gelerek bir sonraki seçimde yaşanabilecek aksaklıkları önlemek için istişare ediyor. Bu çerçevede AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Osman Işık, seçim boyunca büyük bir performans sergileyen ilçe teşkilatına teşekkür programı düzenledi.

Programa AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan, İlçe Başkanı Osman Işık, Belediye Başkanı Mustafa Çöl, İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Mahmut Saylık, Mevlüt Özaydın ve İbrahim Kaynak ile birlikte birçok partili katıldı.

AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Osman Işık, yaptığı konuşmada, 'Uzun yıllardan beri yaşadığımız vekil özlemi bugün sona erdi. Arkamızda bu programımıza katılan bu büyük aile var. Her birinize teşekkür borçluyum. Birileri deva diye çıktı, vatandaşlarımız kimin deva olacağını çok iyi biliyor. Birileri gelecek vaat ederek çıktı. 

Vatandaşlarımız geleceğini kimin çizeceğini çok iyi biliyor. Birileri tarih yazacağız diye çıktılar, isimleri tarihin tozlu raflarına yazdırdılar. Birileri bahar gelecek dedi, ama ne hikmetse onlara hala bahar gelmedi' şeklinde konuştu.

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ise konuşmasında AK Parti'nin 21 yıldır Sandıklı'da gururla ve onurla bayrağı dalgalandırdığını belirtti. 

Çöl, 'Belediye başkanlığım boyunca her ne zaman aradıysam, telefonum ikinci defa çalmadan açıldı. Telefonumu açan milletvekilimiz İbrahim Yurdunuseven'di. Ne derdimiz olsa kapısını çalıyor ve derdimize dermanı buluyoruz. Özlemini çektiğimiz milletvekilliğini de bu dönemde kavuştuk. İnşallah ilçemizin sakinlerini daha iyi hizmetlerle buluşturmak için çalışacağız' dedi.

AK Parti Milletvekili Dr. Hasan Arslan ise konuşmasında, 'Seçimlerde, yeri geldiğinde ailelerimizi ihmal ettik, yeri geldiğinde evlerimizi ve akrabalarımızı ihmal ettik. Canımızdan çok sevdiğimiz evlatlarımızı ihmal ettik. Hepinize Allah razı olsun. Biz her seçimin galibiyiz, ama bu seçimleri kolay kazanmıyoruz. 

Evlerimizi ve yuvamızı seçim döneminde ikinci plana atarak kazanıyoruz. Çünkü bu bir seçim değil, İslam davasının, ümmetin derdiyle dertlenenlerle, ümmete zulmetmeyi hayal edenlerin seçimidir. Vatan olmazsa aile olmaz diyen Cumhur ittifakının her bir bireyi olan kardeşlerimiz, ailelerini ikinci planda tutarak çalıştılar. Her birine Allah razı olsun' şeklinde konuştu.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ise son konuşmayı yaparak şunları söyledi: 'Büyük bir seçim süreci geçirdik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın sevgisi gönüllere taht kurmuş durumda. Seçim gecesi dikkatimi çeken bir husus vardı; 

Dünyanın dört bir yanında nerede bir Türk varsa, seçim gecesinde coşkuyla sokaklara inerek bunu kutladı ve evlerine elhamdülillah diyerek döndü. Çünkü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir kez daha kazanmıştı. Bu coşkuyu 15 Temmuz'da da yaşamıştık. 

Hainlere karşı aziz milletimiz korkusuzca ellerine Türk bayrağını alarak meydanlara inmiş, aziz milletimize saldıran hainlerin karşısına dikilmişti. Değerli dava arkadaşlarımız, seçim sürecinde bizi sürekli tehdit ettiler. Bizi asacaklarını, katledeceklerini, yargısız infazlarla hapislere atacaklarını söyleyip tehdit ettiler. 

Hatta utanmadan bize 'Yunan'ı denize döktüğümüz gibi sizi de denize dökeceğiz' şeklinde tehditlerde bulundular. Aziz milletimiz ise bu alçaklığa karşı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında durdu. Hepsinden Allah razı olsun." dedi.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: 'Vatan olmazsa olmaz'

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Çarşamba 22.4 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Perşembe 21.8 ° / 10.8 ° false
  • Cuma 22 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı