Yiğitbaşı, Jandarma Teşkilatı'nın 184. kuruluş yıldönümünü kutladı

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Jandarma Teşkilatı'nın 184. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Gündem 14.06.2023 11:46:00 0
Yiğitbaşı, Jandarma Teşkilatı

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Jandarma Teşkilatı'nın 184. Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

Vali Yiğitbaşı, Jandarma Teşkilatı'nın 184. kuruluş yıldönümünde, fedakarlık ve cesaretleriyle görevlerini yerine getiren Jandarma personelini selamladı.

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Jandarma Teşkilatı'nın 184. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Vali Yiğitbaşı, mesajında Jandarma Teşkilatı'nın milletin birlik ve beraberliğini koruma ve devletin bekasını sağlama görevini yürüttüğünü vurguladı.

Mesajında, Jandarma Teşkilatının geçmişten günümüze kadar üstlendiği görevlerde milleti gururlandıran ve huzurunu sağlayan fedakar jandarma personelini tebrik eden Vali Yiğitbaşı, terörle mücadeleden asayişe, trafik güvenliğinden kaçakçılık ve organize suçlara kadar geniş bir yelpazede önemli bir rol üstlendiklerini belirtti.

Vali Yiğitbaşı, Jandarma Genel Komutanlığının özellikle ülkemizin kırsal alanlarında gerçekleştirdiği başarılı operasyonlarla devlet-vatandaş ilişkisini güçlendirdiğini ve milletin güvenliğini sağladığını vurguladı. Ayrıca, Jandarma Teşkilatının Afyonkarahisar'da 18 ilçe, 40 belde, 422 köy ve 208 mahallede 13.328 kilometrekarelik bir alanda emniyet ve asayiş hizmetlerini başarıyla yürüttüğünü ifade etti.

Vali Yiğitbaşı mesajında, son yıllarda ülkemizin sınır uçlarında gerçekleştirilen terörle mücadele operasyonlarında Jandarma personelinin büyük bir cesaret ve kahramanlık örneği sergilediğini vurgulayarak, bu önemli günde aziz şehitleri rahmet ve minnetle anıp, tüm Jandarma personeline teşekkür ederek, görevlerinde başarılar diledi.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Sitemizi beğendiniz mi?


Evet
% 84,61
Hayır
% 15,38
  • Perşembe 21.8 ° / 10.8 ° false
  • Cuma 22 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.9 ° / 7.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı